Toscane

Toscane is natuurlijk een van de bekendste regio's van Italie. Een regio die ook zeer bepalend is geweest voor ons huidige beeld van Italie. Historie en cultuur ligt hier voor het oprapen. Een ideale locatie dus om uw vakantie door te brengen. Bekende steden zoals Florence, Siena, Volterra, Pisa, San Gimignano en Luca zijn natuurlijk een absulte aanrader als u van cultuur en mooie steden houdt. 

Natuur van Toscane

Maar niet alleen de steden hebben een grote aantrekkingskracht, ook de natuur en het landschap van Toscane hebben veel te bieden. Overal treft u prachtige vergezichten over het glooiende landschap. Het landschap veranderd met elk seizoen mee, de kleuren veranderen van groen naar beige en dan weer naar aardbruin met altijd de silhouetten van die prachtige cipressen. Vele schilders en fotografen komen graag naar Toscane om te proberen deze bijzondere landschappen vast te leggen. Toscane herbergt verschillende mooie natuurparken, waarvan Parco della Maremma de bekendste is bij de toeristen. Prachtig gelegen langs de Middellandse Zee, en het bestaat grotendeels uit pijnbossen. Uw kunt het park wandelend, fietsend of zelfs per kano verkennen. 

Cultuur in Toscane 

Toscane is een en al cultuur, de Etrusken, Romeinen, de Pausen en de famile Medici in Florence allemaal hebben ze hun sporen achtergelaten in Toscane. In vrijwel elke stad of dorp kunt u de