Over Ronald

Ik ben Ronald, Ronald Enklaar. Al jaren ben ik werkzaam in de reisbranche. Voornamelijk als oprichter en directeur van Le Marche Activities BV. Een organisatie die zich richt op de verhuur van vakantiewoningen in diverse regio's in Italie. Enkele voorbeelden zijn www.le-marche-vakanties.nl, www.puglia-vakanties.nl, www.abruzzo-vakanties.nl.  Elk jaar groeien we weer waardoor ik het al lang niet meer zelf doe. Met een team van professionals helpen we veel mensen met het vinden van een leuke vakantielocatie in italie.

Ik heb al sinds mijn kinderjaren een grote voorliefde gehad voor Italie en Italiaans eten. Samen met mijn gezin heb ik ook een aantal jaren in Italie mogen wonen. Meer specifiek in de regio Le Marche. Iets wat mijn liefde voor het Italiaanse leven alleen maar heeft versterkt.

Waarom Ronalds Italie?

De groei van ons bedrijf heeft ook een keerzijde, vooral voor mij zelf. Ik kom bijna niet meer toe aan hetgeen ik het allerleukste vind, het vinden en bezoeken van de mooiste locaties en het adviseren aan de gasten. Daarom zijn we begonnen met deze nieuwe site, www.ronalds-italie.nl . Een site waar alleen die woningen op staan die ik zelf heb geselecteerd, gezien en goed gekeurd. Maar nu ook vakantiehuizen, appartementen en agriturismo's door heel Italie. van Sud Tirol tot Sicilie. De vakantiehuizen hebben allemaal 1 ding gemeen, ze moeten ietsbijzonders hebben, locatie, inrichting, uitzicht of bijzondere bouw. Gewoon net even wat anders.

Daarnaast zijn de vele vragen van onze vaste gasten in Puglia, Le Marche en Abruzzo,  of we ook woningen aanbieden in andere regio's, een belangrijke reden voor het starten met Ronalds Italie. Ons streven is om onze gasten top vakantielocaties in alle regio's in Italie aan te kunnen bieden. Dit zal wel even duren, maar we doen ons best. We kiezen echter niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit. Liever minder woningen die echt goed zijn, dan veel van een lager niveau. Op deze manier kunnen onze vaste gasten ook in andere regio's gebruik maken van onze prettige persoonlijk aanpak en service.

Wat kunt u verwachten van Ronalds Italie?

Een top vakantie in het geweldige Italie. Met een professionele en persoonlijke begeleiding van een organisatie die jaren ervaring heeft in de mooiste delen van Italie. Samen met u selecteren we op basis van uw wensen de perfecte vakantiewoning. Overigens zijn dit niet alleen hele luxe dure woningen, maar vooral bijzondere woningen. De ene keer wel een lux vakantiehuis, met enorm zwembad en de andere keer een simpel appartement, maar op een waanzinnige locatie. Bekijk de woningen zelf en laat u verrassen.